Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad laxkotlett med gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God bjudrätt. Enkel att förbereda. Dofterna kittlar smaklökarna när den sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisarna, helst dagen innan så att de är kalla. Skiva dem och lägg dem i botten på en smord ugnsform.
  2. Lägg laxkotletterna över potatisen och skär de soltorkade tomaterna i mindre bitar om det behövs. Skär gorgonzolan i 4 (tårt)bitar.
  3. Lägg tomaterna på kottletterna och lägg en skiva gorgonzolaost överst på varje laxkotlett. Salta inte för osten är så salt i sig själv.
  4. Gratinera i 200 graders ugn i 20 min.
  5. Serveras med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.