Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

När de långa och ljusa sommarkvällarna kommer har dilldoftande lax och färskpotatis sin givna plats på bordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 gr Lägg laxen med skinnsidan ner i en bakpappersklädd långpanna Krydda med salt och peppar
  2. Blanda cremé fraichen med dill och citronskal och bred över fisken
  3. Stek mitt i ugnen c:a 25 min
  4. Flytta över laxen på ett fat och garnera med dill och citronklyftor
  5. Servera med örtslungad potatis och Nektarinsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.