Äkta thaismaker. Prova dessa krispiga grönsaker och aromatiska nudlar som vänts i en jordnötssås med mild kryddning.
Instruktioner
- Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Låt dem rinna av och ställ åt sidan.
- Blanda farinsocker, jordnötssmör, soja, limesaft, vinäger och chiliflingor i en liten gryta. Blanda väl. Hetta upp på medelvärme fem minuter och håll såsen varm.
- Hetta upp oljan i en stor wokpanna eller stekpanna på medelvärme. Lägg i vitlök och ägg och woka två minuter. Tillsätt broccoli och morötter och woka cirka tre minuter tills grönsakerna är krispigt mjuka.
- Häll i nudlarna och såsen och woka ca tre minuter tills allt är genomvarmt.
- Ta av wokpannan från plattan och blanda ner böngroddar, salladslök och koriander. Servera genast med limeklyftor.
Publicerat den
10 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar