Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk pad thai

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Äkta thaismaker. Prova dessa krispiga grönsaker och aromatiska nudlar som vänts i en jordnötssås med mild kryddning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Låt dem rinna av och ställ åt sidan.
  2. Blanda farinsocker, jordnötssmör, soja, limesaft, vinäger och chiliflingor i en liten gryta. Blanda väl. Hetta upp på medelvärme fem minuter och håll såsen varm.
  3. Hetta upp oljan i en stor wokpanna eller stekpanna på medelvärme. Lägg i vitlök och ägg och woka två minuter. Tillsätt broccoli och morötter och woka cirka tre minuter tills grönsakerna är krispigt mjuka.
  4. Häll i nudlarna och såsen och woka ca tre minuter tills allt är genomvarmt.
  5. Ta av wokpannan från plattan och blanda ner böngroddar, salladslök och koriander. Servera genast med limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.