Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk paj med aubergine.

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god vegetarisk paj som passar både vardag och fest. Servera pajen med en god sallat.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Tärna grönsakerna. Hacka löken. Fräs grönsakerna i olja tills de blir lite mjuka. Tillsätt löken, krossade tomater och krydda efter smak. Låt röran puttra på svag värme i 10 minuter. Häll sedan röran i en pajform. Blanda smör, mjöl och parmesan. Smula det över grönsakerna i formen. Fördela oliver och tärnad fetaost överst på pajen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • sophie_hu 19 september 2010

    Det var väldigt gott! Jag använde bara squash och ingen paprika men det var väldig gott! ska göras om snart!

  • honeyy 20 oktober 2011

    Gjorde den häromdagen när jag hade bjudning. Den blev uppskattad. Och den ser läcker ut...så man tror den är avanserad att göra...men det är det inte! Jag bytte ut 1 dl vetemjöl till graham istället. Och det gick jättebra. Tumme! :)

  • missQ 24 juni 2013

    Pajen var mycket god. Tror att jag hade lite mer fetaost och oliver än vad som stod i receptet. Lite ovanligt att ha degen på toppen, men det gjorde det lite enklare att laga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.