Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladtryffel med nötter

 
Skriv ut

Enkelt och supergott julgodis som alltid går hem

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm chokladen tills den är halvsmält. Värm sedan grädden och häll den över chokladen. Rör om tills allt smällt och har blandat sig.
  2. Hacka nötterna och blanda ner i smeten. Häll smeten på i en form klädd med bakplåtspapper. Tryffeln är godast om den blir lite tjockare.
  3. Låt den stelna minst en timme i kylen innan du skär den i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.