Vitkål morot sallad recept

Laddar...
Din sökning gav 190 träffar
Vitkålssallad

En jättegod och nyttig sallad som påminner lite om pizzasallad. Den här har jag nästan alltid en skål av i kylen och den serveras till det mesta hos oss.


Sötsur vitkålssallad

Älskar vitkålssallad men har svårt för vinäger och olja, därför gjorde jag denna variant. Jättegod både som tillbehör till diverse maträtter eller som pålägg på smörgås tillsammans med tex rökt skinka..


Vitkålssallad

Strimla morötter och vitkål. Skär purjolöken i tunna ringar. Hacka smörgåsgurkan i tärningar. Koka upp socker, äppelcidervinäger, matolja och smörgåsgurka. Slå den varma lagen över grönsakerna.
3 - veckorssallad

En jättegod råkostsallad. Tycker att det är skönt att ha den färdig och slippa stå och hacka o skära varenda dag. = )Rotfruktssallad till vardags

En enkel bas som kan varieras i all oändlighet. Detta är min grund. Tillsätt vad du vill, eller olika tillbehör olika dagar för att skapa variation och få ut alla nyttigheter. Inte en massa socker ell..


Energisallad med lax

Ja, vad ska man annars kalla en sallad så sprängfylld med nyttiga saker som alger, ingefära, vitlök och chili? Möjligen en riktig superfood-sallad.Coleslaw sallad

Blanda först ihop alla ingredienser till dressingen. Lägg kål och morötter i en skål.Häll över dressingen och blanda allt. Tillsätt salt och peppar. Låt stå 20 minuter, rör om och häll sedan av överfl..