Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddfärs biffar med citonyoghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättgjorda köttförsbiffar som blir en festrätt. Annorlunda och mycket goda. En succé på kalas och middagsbjudningar. Eller varför inte som en ny favorit bland fredags myset.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med yoghurten. Blanda alla ingredienserna och ställ såsen kallt.
  2. Blanda färsen med ägg, messör och kryddor.. Smaka av eller provstek en liten bit. Krydda mer om du vill ha en kraftigare smak. Stek på medelvärme..
  3. Servera gärna med bulgur och ungsgrillade grönsaker tex: Morot i stavar. Vitkål i klyftor Purjoslattar Sockerärtor Paprika Grilla dem i lite olja, salt och ringla till sist över lite honung.
  4. Eller som fredagsmys: Stek biffarna i småbiffar. Fyll minibiffarna med sallad, tomat, gurka i pitabröd. Toppa med yoghurten

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumlisen 19 januari 2011

    Hej! I morgon kommer tre vänner till mig och jag tänkte bjuda på dessa biffar men en av dem som kommer är allergisk mot allt rött i mat i princip. Har du förslag på vad jag kan byta chilipulvret och paprikakryddan mot?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.