Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålssallad med grape och kanderade nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Servera tillsammans med stekt Halluomi och fisk eller vegetariska biffar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och kandelera nötterna tillsammans med socker och salt.
  2. Mixa mynta, socker, salt, sesamolja och olivolja till en slät dressing.
  3. Strimla vitkålen fint och hacka grapefrukten i små bitar. Blanda ihop och slå över dressingen, blanda ner de kanderade valnötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.