Fiskgryta

Serverar: 1 portioner

Ett 5:2 recept. 240 kcal.

Ingredienser

  • 1 potatis
  • 1 morot
  • 2 dl vatten
  • ½ hönsbuljongtärning
  • 150 g vit fisk t ex torsk
  • 1 tomat
  • Vitlöksströssel
  • Rivet citronskal
  • ½ hackad vitlöksklyfta
  • Hackad ruccolasallad
  • En nypa flingsalt
  • Instruktioner

    Skala potatisen och moroten. Koka dom i vatten med buljongtärning i ca 5 minuter. Skär fisken i bitar och tomaten i klyftor. Lägg ner det i grytan och koka i ytterligare 3-4 minuter. Strö över strösslet.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Musslor
    Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...

    Blåmusslor
    Här presenteras skaldjur varje dag denna vecka, med tillhörande rec...

    Spansk ljuvlig fiskgryta
    En rikigt somrig, medelhavssoppa, den doftar underbart och smakar ljuv...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben