Fiskgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Mycket god och väldigt omtyckt av barn

Ingredienser

  • 1 pkt 400 gr djupfryst fisk t ex sej el torsk
  • 2 gula lökar
  • 2 msk margarin
  • ½-1 tsk curry
  • ½-1 dl grädde
  • 1 burk 400 gr hela skalade tomater
  • salt
  • peppar
  • ½ dl hackad persilja
  • Instruktioner

    tina fisken så mycket att detå att skica den i 1 cm tjocka skivor. skiva löken och fräs den mjuk i matfettet i en låg och vid gryta. Tillsätt curryn och grädden. lägg i fisken, placera de avrunna tomaterna mellan fiskbitarna, salta och peppra. låt rätten sjuda under lock ca 10 min. Strö över persilja. Servera med ris och grönsallad

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Musslor
    Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...

    Blåmusslor
    Här presenteras skaldjur varje dag denna vecka, med tillhörande rec...

    Spansk ljuvlig fiskgryta
    En rikigt somrig, medelhavssoppa, den doftar underbart och smakar ljuv...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben