Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
En mycket god gryta!
Musslor
Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...
Blåmusslor
Här presenteras skaldjur varje dag denna vecka, med tillhörande rec...
Spansk ljuvlig fiskgryta
En rikigt somrig, medelhavssoppa, den doftar underbart och smakar ljuv...
Olidligt god fiskgryta! Cocos-smaken gjorde sitt. På äkta karibisk sätt så serverade jag grytan med lime-klyftor vid sidan av, som man sedan kramar saften ur efter önskemål. Likaså sambal vid sidan av för att "hetta" upp grytan för de som så önskar. Underbart! Jag hade lite gös-rester som jag använde i stället för torsk. Detta är ju en utmärkt rätt för att använda överbliven fisk, antingen resterna på kråmet, eller bara rester från en tidigare middag. Nyttigt och billigt!
Fiskgrytan var jättegod. Jag la till lax och räkor för att göra den lite lyxigare. Hälsningar Kristina Hedberg