Laktosfri
Ingredienser
5 dl laktosfri matgrädde
400 g fryst hokifilé
1 st gul lök
10 cm purjolök
4 st gul lök
½ dl färska champinjoner
200 g bambuskott
200 g vattenkastanjer
2 msk röd currypasta
1 pkt sockerärtor
6 dl ris
Instruktioner
- Tillaga ris enligt anvisningar på förpackningen. Låt fisken tina till hälften och skär i träningar. Skär lök och champinjoner i klyftor. Strimla purjolöken. Häll av vattnet från bambuskotten och vattenkastanjerna. Hetta upp en stekpanna med lite rapsolja, lägg ned grönsaker och currypastan och låt fräsa i ca 2-3 minuter. Häll över laktosfri matgrädde och låt koka upp. Lägg ned fisken och låt puttra försiktigt ytterliggare 15 minuter, tills fisken är vit i köttet.
- Servera med ris och färska sockerärtor
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Musslor
Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...
Blåmusslor
Här presenteras skaldjur varje dag denna vecka, med tillhörande rec...
Spansk ljuvlig fiskgryta
En rikigt somrig, medelhavssoppa, den doftar underbart och smakar ljuv...