Räkor i het sås

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

Gott.

Ingredienser

  • 4 dl crème fraiche
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk curry
  • 4 msk tomatpuré
  • 2 msk kinesisk soya
  • 2 krm cayennepeppar
  • 1 kg räkor
  • Instruktioner

    1. Skala räkorna och skär paprikorna i småbitar. Bryn paprikorna i en panna, häll i crème fraichen och den pressade vitlöken.Låt puttra några minuter. Tillsätt övriga ingredienser förutom räkorna som tillsätts sist och bara får koka upp snabbt. Rör om.
    2. Servera med pastasnäckor och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Årets Nationalrätt 2001
    Vinnarrätten är komponerad av en verklig kocklegend, 80-årige Bengt...

    Malmöfestival
    Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben