Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

4 såser till grönsaker och sallader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om man serverar såsen till grönsaker som kokas i buljong ska man vara försiktig med saltet. Grönsaker serveras nykokta och sallader nygjorda och nyskurna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Majonnäsdressing: Vispa ihop majonnäs och mjölk i en skål tills såsen blir slät och fin. Rör sedan ner chilisåsen och dragonen. Blanda väl.
  2. Hot chili: Blanda Kesellan och chilisåsen i en skål. Pressa i vitlöken och rör om noggrant.
  3. Vardagsdressing: Blanda alla ingredienser till en slät och fin sås.
  4. 2-2-2-såsen: Häll grädde eller mjölk i en kastrull och låt det koka upp. Ta av kastrulle från värmen och rör ner äggulor och ost. Fortsätt och rör tills osten smält och krydda sedan med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.