Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborrefilé i basilikasås

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Abborrefilé i basilikasås, serveras med basmatiris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka basmatiriset.
  2. Finhacka salladslöken & chillin
  3. Fräs salladslöken & chillin i olivolja i en stekpanna
  4. Stek abborrefilén i stekpannan med salladslöken & chillin.
  5. Blanda kesellan och mjölken i en skål
  6. Hacka basilikan och rör ner den i skålen
  7. Pressa ner saften från limen i skålen
  8. Pressa ner vitlöken i skålen
  9. Häll i olivoljan i skålen
  10. Tillsätt citronpepparn & havssaltet efter behag
  11. Blanda ner såsen i kastrullen med abborrefilén & ta bort den från plattan.
  12. Serveras med basmatiris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.