Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Läcker cheesecake som toppas med saftiga päron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa dadlar och nötter fint i en matberedare. Tryck ut blandningen på botten av en springform ca 24 cm i diameter.
  2. Mixa ädelost och färskost slätt i en matberedare. Bred ut blandningen i formen. Låt stelna i kylskåp i minst 2 timmar.
  3. Skala och skär päronen i tunna klyftor. Lägg dem i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna. Koka ca 5 minuter och låt kallna helt i kylskåp.
  4. Lossa kakan från formen och fördela päronen ovanpå. Garnera med hackade valnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.