Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostpaj med konserverade päron

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God och matig efterrätt eller vickning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör först pajdegen. För hand: Smula fettet i mjölet i en skål som ovan. Vispa sönder ägget, häll i det och arbeta snabbt ihop till en deg. I matberedare tillsätts ägget från början. Pajdegen trycks ut i formen och kan därför användas direkt (behöver inte vila i kylen).
  2. Tryck ut pajdegen i en rund form. Blanda samman mosad ädelost, creme fraiche, ägg och riven ost. Bred ut massan i pajskalet.
  3. Grädda i ugn 200 grader i 20-25 minuter. Servera ljummen med konserverade päron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.