Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg o räklåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt att göra o mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka såsen i 5-10 min tills den har tjocknat
  2. Lägg ägg i botten, sen räkorna på. Häll över såsen Bred sedan över fransktärningarna, häll över det smälta smöret

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hannixah 25 mars 2009

    Ska den inte in i ugnen ? grader och tid är missat :/ men annars jätte bra recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.