Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägghalvor med currykräm och mandel

 
Skriv ut

Läcker topping att toppa dina ägghalvor med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hårdkoka äggen, 7-8 minuter. Kyl ner i kallt vatten och skala direkt. Dela äggen och gröp ut gulan. Mosa gulan med créme fraiche, majonnäs och curry. Smaka av med salt.
  2. Klicka eller spritsa krämen i de urgröpta ägghalvorna och pudra över lite paprikapulver. Toppa med några skivor rostad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.