Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggröra med crème fraiche och varmrökt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god lunch eller middag när man inte är så jättehungrig. Receptet ger ca 384 kcal/port.

Ingredienser

Instruktioner

Knäck äggen i en skål och vispa ner crème fraiche, salt och peppar. Hetta upp i en stekpanna med smör och häll i äggröran. Rör om med en träsked någon minut och lägg upp på ett serveringsfat. När äggröran är klar ska den se ut som sån man får på hotell ibland, särskilt utomlands, dvs den ska se ut som ett mellanting mellan len äggröra och omelett. Lägg laxen vid sidan om på fatet och dekorera med dill och citron. Servera gärna med rucolasallad och små pärl-, baby- eller kvisttomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.