- Serverar: 2 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Vart gott och enkelt och går även att använda tonfisk eller finfördelad kyckling som alternativ
Instruktioner
- Stek laxen och hacka upp den i mindre bitar ca 1 cm i ganska mycket smör. Blanda alla äggen väl uppvispat med resten av varorna förutom kryddorna, lime och ketchup
- Lägg i äggröran inkl alla bitar av lax i en stekpanna och rör om tills det är som en gryningt såsig stuvning. Krydda med ganska mycket pizzakrydda sen örtsalt och blandpeppar efter smak och smaka av och blanda
- Servera med nykokt jasmineris iblandat och gärna med en grönsaksmix som (ärter, majs och paprika på påse) att blanda i. Gärna några strängar ketchup och en knutta limesaft direkt på portionen efter smak och / eller en valfri dressing på.
- Klart
Publicerat den
14 maj 2016
Liknande recept
Skriv kommentar