Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggsallad med frasig parmaskinka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

utmärkt som lunch- eller förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Senapsdressing: Vispa ihop senap, vinäger och citronsaft i en skål. Vispa i oljan lite i taget, smaka av med salt och peppar.
  2. Dela skinkskivorna i fyra bitar. Stek dem i het panna med en gnutta matfett tills de får färg och blir frasiga. Låt svalna på hushållspapper. Koka upp vatten i en rymlig kastrull. Lägg i äggen när det kokar och koka 6–7 minuter. Spola dem med kallt vatten. Skala och dela äggen. Lägg upp machésallad, ägghalvor och frasig skinka på ett fat. Ringla över dressing och ta några tag med pepparkvarnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.