Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgrullader i portersås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God helggryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttskivorna på en skärbräda. Blanda ättiksgurkan, persiljan och senapen och fördela mitt på köttskivorna. Rulla ihop som paket. Fäst med tandpetare.
  2. Blanda allt till lagen i en låg vid kastrull. Koka upp och lägg försiktigt i rulladerna. Låt allt puttra tills köttet är riktigt mört. Pröva första gången efter en halvtimme. Men det kan ta längre tid beroende på vilket kött du har: Sila av syn i en kastrull. Red av med mjölet utrört i lite kallt vatten. Koka några minuter. Smaka av och runda av med grädden.
  3. Nykokt potatis är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.