Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel och hjortronchutney

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Passar bra till viltkött,fläskkarre och dessertostar.

Ingredienser

Instruktioner

Skala, kärna ur och tärna äpplena fint. Finhacka löken, dela och kärna ur chilipepparn, finhacka den. Lägg äpple, lök och chilin i en rostfri kastrull och tillsätt de resterande ingredienserna. Koka upp och låt blandningen sjuda i ca 20-25 minuter. Rör om då och då. Häll upp burkar, låt kallna och förvara sedan svalt. Det blir cirka 1/2 liter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.