Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott mellanmål nu på höstkanten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena, kärna ur och skär dem i bitar. Koka dem mjuka i vatten och socker. Ta kastrullen från plattan. Rör ut potatis-mjölet i lite vatten och vispa försiktigt ner det bland äppel-bitarna i kastrullen.
  2. Koka upp krämen igen, men bara så pass att det bildas en enstaka bubbla. Häll upp i en skål. Strö en aning socker över krämen.
  3. Njut krämen med mjölk och kanel. Smörgås är också gott till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ulrikaarnesen 15 september 2009

    Mycket god och enkel äppelkräm! Härligt att kunna gå ut i trädgården och hämta in äpplen och sedan bara koka och servera!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.