Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Chokladkaka med becel för dig som vill sänka eller bevara ditt kolesterolvärde

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta mandelspånen i en torr stekpanna tills de är gyllenbruna. Vispa ägg och socker vitt och luftigt. Vänd försiktigt i apelsinjuice eller kaffe, äppelkräm och Becel flytande.
  2. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och avsvalnade mandelspån och vänd försiktigt ner också detta i smeten.
  3. Häll upp i en liten smord ugnsform och baka i 180° i cirka 30 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gottobra 30 juni 2011

    Ursäkta men människans hjärna är uppbyggd till största del av mättat fett och kolesterol. Det står beskrivet i vad hjärnan består av. Så varför ska vi sänka kolesterolet?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.