Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpaj

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Alla som smakat denna jättegoda paj vill ha receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och klyfta äpplena och lägg dem i en smord och bröad form. Blanda vetemjöl, bakpulver och strösocker. Smöret hackas ner i mjölblandningen till en smuldeg. OBS använd ej margarin.
  2. Smuldegen strös över äpplena. Kanel och ströbröd strös över degen.
  3. Gräddas i 175° ca 40 min. Serveras med vaniljsås.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evastr 27 maj 2010

    ska det vara en msk bakpulver, det vekar vara så mycket

  • indra 28 maj 2010

    Ja det ska vara 1 msk bakpulver MVH Indra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.