Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelplättar med keso

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Bra mellanmål

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ägg, mjöl och mjölk. Häll sedan i keson och mosa lite lätt.
  2. Riv äpplet grovt och rör i det. Stek plättarna på hög medelvärme, precis som när man gräddar vanliga plättar. Vänd dem först när ovansidan stelnat något.
  3. Servera med finhackat äpple, lite kanel och en klick grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.