Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelsallad med vaniljkesella

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket god. Värde 2 poäng/portionen Behöver stå ca 30 minuter innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär frukten i fina tärningar. Lägg frukten i en skål tillsammans med nötterna. Blanda pressad apelsin- och limesaft och häll över frukten.
  2. Rör om väl. Låt stå ca 30 minuter före servering.
  3. Snitta en vaniljstång på längden och skrapa ur innehållet med en vass kniv. Blanda med kesellan. Smaka av med vaniljsocker.
  4. Servera äppelsalladen med en klick vaniljkesella. Dekorera med strimlad citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.