Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelsmulpaj med lingon och ingefära

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Smulpaj är en pajklassikern nummer ett! Här är en något nyttigare variant. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala och skär äpplena i klyftor. Vänd runt dem med lingon, ingefära och honung och lägg i en pajform. Mixa ihop alla ingredienser till toppingen till ett smul.
  3. Strö toppingen över äpplena och grädda mitt i ugnen i ca 40 minuter.
  4. Servera gärna pajen med vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.