Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple- och nektarinkaka med mascarpone

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Bjud på en krämigt snabb kaka med mascarpone, äpplen och nektariner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg och socker. Rör sedan ner mjöl och bakpulver. Smält smör och blanda detta i äggsmeten. Smörj en långpanna 30x40 cm och bred ut smeten.
  3. Tag bort kärnor i äpple och nektarin, skär i tunna klyftor. Stick ned klyftorna i smeten och klicka över mascarpone på frukten. Strö över råsocker.
  4. Grädda 20 minuter. Låt svalna före servering. Servera med vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.