Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplemos på Ingrid-Marie

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott mos på äpple med calvados och persilja. Funkar fint till steken!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och dela äpplet i bitar. Lägg sedan äpplet i en kastrull tillsammans med calvados och pressad citron. Koka försiktigt på låg värme i cirka 8 minuter under lock. Strö i sockret och låt det smälta. Ta av moset från spisen och häll upp i en skål. Låt kallna. Strö i persilja vid servering, eller blanda ner det i moset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.