Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Allas Rabarberpaj

 
  • Serverar: 10-16 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Finfint recept som jag hittat i Allas veckotidning. Mycket omtyckt av vänner och bekanta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till bottnen i en matberedare eller för hand. Kavla ut degen anpassad till en form med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter och lägg i. Nagga väl och sätt in i kyl ca 10 min.
  2. Skär rabarbern i cm-stora bitar, blanda med socker, potatismjöl och vaniljsocker.
  3. Förgrädda pajbotten i 200 grader ca 10 minuter.
  4. Mixa samman mandelmassa och ägg. Fördela rabarberna i skalet och häll ägg-och mandelmassesmeten över. Strö över flagad mandel och grädda sedan i ytterligare 50 minuter eller tills fyllningen har stannat..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.