- Serverar: 10-16 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Finfint recept som jag hittat i Allas veckotidning. Mycket omtyckt av vänner och bekanta.
Instruktioner
- Blanda samman ingredienserna till bottnen i en matberedare eller för hand. Kavla ut degen anpassad till en form med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter och lägg i. Nagga väl och sätt in i kyl ca 10 min.
- Skär rabarbern i cm-stora bitar, blanda med socker, potatismjöl och vaniljsocker.
- Förgrädda pajbotten i 200 grader ca 10 minuter.
- Mixa samman mandelmassa och ägg. Fördela rabarberna i skalet och häll ägg-och mandelmassesmeten över. Strö över flagad mandel och grädda sedan i ytterligare 50 minuter eller tills fyllningen har stannat..
Publicerat den
16 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar