Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikansk choklad- och nötpaj

 
Skriv ut

Tips: Gör denna paj dagen före servering för då blir den extra bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajen: Blanda ihop ingredienserna till pajen och grädda ca 15 minuter i 200 grader den ska vara ganska hård. Tryck folie på kanterna så faller inte dessa ner.
  2. Fyllning: Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt sirap och vaniljsocker i ägg smeten. Hacka choklad och nötterna och rör ner i äggsmeten. Häll i pajskalet och grädda 15-20 minuter i 175 grader. Serveras ljummen med vispgrädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.