Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz gömda kotletter.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En perfekt rätt då man inte känner för att hålla på i köket men ändå vill ha något gott. Just detta att slippa att bryna något innan tycker jag ibland är ganska skönt. Det här kommer i alla fall jag göra fler gånger!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort benet på kotletterna eller använd benfria. Krydda dem med vitlökspulver, svartpeppar och paprikapulver. Lägg dem i en ugnsfast form. Strimla paprika och lök och lägg runt köttet. Klipp baconet i strimlor på ca 2-3 cm och fördela över kotletterna. Lägg svampen över. Blanda samman créme fraiche, Créme Bonjour, grädde, soya och kalvfond och häll över alltihop. Ställ in i ugnen på 200-225° ca 50 min. Om du tycker rätten får för mycket färg kan du lägga lite folie löst över. Servera potatiskaka eller ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.