Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz Snitzel med god röra.

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ibland känner man för att göra vardagsmaten lite roligare, så här kommer ett förslag från mitt kök. Servera kokt potatis till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn snitzlarna och krydda med salt och svartpeppar. Låt de eftersteka i ugnen på ca 200 grader.
  2. Skala och skär äpple och lök i små bitar. Skär även paprikan i små bitar. Fräs dem lätt i stekskyn efter köttet, tillsätt lite mer smörolja om det behövs. Lägg över det i en lite kastrull och häll vatten precis över. Låt det puttra några minuter.Häll av vätskan och spara den till såsen.
  3. Fräs ihop mjöl med stekskyn och späd till lagom konsistens med potatisvatten, vätskan efter grönsakerna och grädde. Låt koka ihop ordentligt och smaka av med kalvfond, salt och svartpeppar. Tillsätt lite soja om du vill ha lite mer färg.
  4. Servera kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.