Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ankis currykyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott och snabbt för den som älskar curry!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär upp kycklingen i mindre bitar och stek i olja tills kycklingen fått fin färg. Krydda efter smak med curry och eventuellt salt och peppar. Häll i Hawaii mixen (hittar du i frysdisken) tillsammans med kycklingen och hetta upp.
  2. Servera currysåsen bredvid.
  3. En god sallad med körsbärstomater, gurka, sallat och salladsdressing blir jättegott till currykycklingen. Servera bredvid.
  4. Rostat bröd till...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.