Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fileérna i två. Koka upp hönsbuljongen och kryddorna, lägg ner fileérna och koka i ca: 5 minuter.
  2. Fräs curry i smör i en gryta. Blanda i mjöl, tillsätt spad och fraiche. Vispa och koka upp. Sjud i 5 minuter. Krydda, lägg i kycklingen.
  3. Servera med ris och wokgrönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evaldo 8 juli 2008

    Hej. Jag har provat din Currykyckling i dag och den var supergod. jag hade stekt potatis i stället. Lägger in en bild också. Mvh evaldo

  • Gurgelfranz 5 mars 2009

    En god och enkel currykyckling, jag spetsade till den med en skvätt matgrädde så den blev aningen krämigare. Tack för det receptet, det kommer lagas fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.