Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas Godaste Pepparkakor

 
  • Serverar: 300 portioner
Skriv ut

Detta är min mormors recept och jag kan lova att godare pepparkakor finns inte! Men man måste följa receptet exakt och våga och mäta NOGA. Gör du det behöver du inte ens ha mjöl på bakbordet! Kavlas TUNT!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör socker och rumsvarmt smör pösigt. Tillsätt ägg och sirap rör en stund så det blandas ordentligt. Medans det blandas tillsätts kryddorna. Blanda i mjölet och bikarbonaten, ta lite mjöl i taget, men ha i allt mjöl. Låt vila över natten.
  2. Kavlas tunt och grädda i 225 grader. Ska inte gräddas hårt, dom ska bli ljust bruna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.