Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annika Sörenstams läckra fläskkotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda saftiga kotletter helt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök och paprika och fräs det i smöret. Lägg åt sidan. Skär några snitt i fettkappan på kotletterna och stek dem i lite smör ca 3 min på varje sida. Salta och peppra. Lägg på lökblandningen och häll i vin och koncentrerad fond och låt sjuda utan lock ca 5 min. Häll i grädden och låt det koka ihop 3-5 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med valfri potatis eller ris och lätt förvällda gröna bönor eller någon annan grönsak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.