Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annorlunda kanterellsås/ stuvning

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God stuvning/ sås som passar till omelett, varma smörgåsar eller som tillbehör till stekt kött och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förväll kantarellerna i eget spad och bryn dem sedan i smör tillsammans med finhackad gul lök. Tillsätt grädde och låt det koka ihop ca 10 min
  2. Rör ned en ask färskost o låt koka ytterligare några minuter. Smaka av med salt och peppar. Klipp rikligt med persilja över i samband med servering. Mycket gott på rostad bröd eller som omelettfyllning.
  3. Eller serveras som tillbehör till grillat/ stekt fisk eller kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.