Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annorlunda ruccolasallad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En touch av Indien, Frankrike och Hawaii. En annorlunda stark men söt sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt de soltorkade tomaterna och anansen rinna av. Tvätta och klyv vindruvorna. Skölj oh klyv körsbärstomaterna. Hacka ruccolasallaten. Blanda alla ingredienserna sinsemellan. Tillred dressingen.
  2. Hetta upp curryn i olja några sekunder i mikrovågsugn. Pressa en vitlöksklyfta. Tillsätt de övriga ingredienserna, rör om. Vänd dressingen i salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.