Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och kanelbräserad fänkål

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Passar väldigt bra till viltkött, ex. rådjur, älg mm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort roten och stjälkarna på fänkålen och skär den i tunna skivor. Strö över ett par nypor flingsalt och låt stå i 10 minuter.
  2. Fräs fänkålen i olivolja med kanelstången i 2-3 minuter, tillsätt nymalen svartpeppar efter smak. Tillsätt saften från apelsinen och koka tills saften kokat in. Häll i det rivna skalet från apelsinen och ev. lite extra flingsalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • stiffe62 22 april 2009

    Varför har inte detta receptet blivit godkänt? Jag har inte fått något mail om vad som är fel. //Stefan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.