Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsiner fyllda med mjölkchokadmousse toppat med rostade pistaschnötter

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

God efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dag 1: Koka upp 500 g grädde samt apelsinjuice, dra åt sidan och mixa i mjölkchokladen samt ta i resterande av grädden. Sila och ställ kallt i ett dygn.
  2. Dag 2: Dela apelsinerna på mitten (spara skalet) och gröp ur apelsinköttet, hacka sönder apelsinköttet och lägg tillbaka i skalet. Vispa upp mjölkchokladmoussen och lägg den i en spritspåse och spritsa på apelsinerna. Strö över rostade pistaschnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.