Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

God variant av vanlig sockerkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver väl och sikta ner i äggsmeten. Rör om väl och tillsätt apelsinjuicen.
  2. Rör smeten jämn och häll den i smord, bröad form. Grädda i 200 grader i ca 30 minuter. Låt den stå och kallna lite innan den stjälps upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.