Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinkakor med vit choklad

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Gudomligt gott till alla tillfällen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200°C. Rör samman smör och strösocker. Tillsätt ägg, apelsinskal och vaniljsocker.
  2. Blanda de torra ingredienserna och arbeta in dem tillsammans med hackad vit choklad i smörkrämen till en deg.
  3. Rulla degen till bollar som läggs på smörad eller bakpappersklädd ugnsplåt med 5 cm mellanrum och trycks till lite lätt. Grädda i 8 minuter till 10 minuter. Låt svalna på galler.
  4. Förvaras i luftät burk i upp till fem dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.