Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsoppa med kiwi

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

En lätt och svalkande fruktsoppa är många gånger den perfekta avslutningen på en mäktig middag. Istället för söta pulversoppor gör du här snabbt och lätt en mycket fräsch soppa på egen hand.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och potatismjöl under ständig omrörning och låt koka 6-8 sekunder. Ta kastrullen av värmen och låt redningen kallna, ca 10 minuter.
  2. Tillsätt apelsinjuice och strösocker. Rör om soppan väl och låt den kallna helt.
  3. Skala kiwin och apelsinerna och skär dem i tunna skivor. Häll upp soppan i portionsglas och lägg frukten vackert i dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.