Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsintryffel

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar bra som julgott

Ingredienser

Instruktioner

Klä botten och kanterna på en avlång bakform, ca 10x25 cm, med plastfolie. Häll grädden i en kastrull. koka upp och ta av från värmen. Bryt chokladen i bitar. Lägg ner den i grädden. Låt smälta under omrörning. Skölj apelsinen och riv skalet fint. Rör ner det i smeten. Häll smeten i formen. Låt stelna. Skär tryffeln i bitar. Vänd den i kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.