Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apetinaostfyllda strömmingsflundror

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Strömming och fetaost = gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj fisken. Lägg ut hälften av filéerna på ett skärbräde med köttsidan upp.
  2. Skala och hacka löken. Mosa osten och blanda med crème fraiche och lök.
  3. Lägg oströran på hälften av filérna och lägg de andra filéerna ovanpå. Panera flundrorna i ströbröd blandat med mjöl och salt.
  4. Stek i smör 3-4 min. per sida. Servera med kokt potatis, tomater och oliver.
  5. Flundrorna kan fyllas och paneras i förväg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.