Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikosmarmelad

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lätt att göra uppskattat pålägg.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg aprikoserna i blöt över natten . Slå allt i en gryta och låt frukten koka till mos Rör emellanåt. Sätt till citronsaften och sockret lite i taget.Koka under omröring tills marmeladen är glansig ca 20 min. Slå upp marmeladen på rena varma glasburkar. Om så vill parafinera när marmeladen kallnat. Förvaras kallt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zonale 30 mars 2008

    Mycket god och enkel att göra! Passa på marmeladälskare!

  • gds877 23 januari 2010

    Den var enkel att göra och god till den rostade frukostbullen så här på lördagmorgonen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.